Probeer TruQu 30 dagen gratis!

Geen verplichtingen. Probeer TruQu 30 dagen gratis uit zonder dat je betalingsgegevens hoeft in te vullen. Nog niet overtuigd? Vraag een demo aan bij een van onze collega’s voor een compleet overzicht van ons product.

cool Price!
Maandelijks
Jaarlijks

Bekijk hier de prijs voor 1250+ gebruiker gebruikers

6 / per maand
Offerte aanvragen

Veelgestelde vragen

Hoe “gratis” is TruQu de eerste 30 dagen?

Geen verplichtingen. Probeer TruQu 30 dagen gratis uit zonder dat je betalingsgegevens hoeft in te vullen. Nog niet overtuigd? Vraag een demo aan bij een van onze collega’s voor een compleet overzicht van ons product.

Krijg ik een automatische factuur na de proefperiode?

Nee. We hebben je gegevens nodig voordat we je kunnen factureren. Maak je dus geen zorgen, TruQu is tijdens de proefperiode gratis en zonder verplichtingen. Als je na 30 dagen verder wilt, hebben we je gegevens nodig en kunnen we je factureren.

Wat gebeurde er na de proefperiode van 30 dagen?

We hopen dat je na 30 dagen nog steeds tevreden bent en dat je dan een betaald abonnement afneemt.

Kan ik mijn abonnement gemakkelijk opzeggen?

Altijd! We bieden maandelijkse abonnementen, dus als je ons niet meer leuk vindt, kun je elke maand stoppen :). Uiteraard stimuleren we je om een tevreden klant te blijven en TruQu te blijven gebruiken.

Welke functionaliteiten biedt TruQu?

We bieden je echt de beste functies. Je kunt hier een kijkje nemen (een link naar de features pagina).

Hoe werkt de facturatie?

Zodra je een TruQu-abonnement hebt, ontvang je elke maand een factuur op basis van het werkelijke aantal gebruikers. Je betaalt dus alleen voor hetgeen je daadwerkelijk gebruikt. Betaal je voor een heel jaar, dan kunnen wij je een korting aanbieden. Je kunt de bovenstaande slider gebruiken om je prijs te zien.

Wat voor abonnementen biedt TruQu aan?

We bieden twee soorten abonnementen aan. Een maandabonnement en een jaarabonnement. Bij het maandabonnement betaal je elke maand op basis van het daadwerkelijke aantal gebruikers. Je betaalt dus alleen voor het gebruik. Betaal je voor een heel jaar, dan kunnen wij je een korting aanbieden. Je kunt de bovenstaande slider gebruiken om prijzen te zien.

Wat gebeurt er als ik gebruikers aan TruQu toevoeg?

Mooi hoor! We zijn blij als je extra gebruikers wilt toevoegen. Als je een maandelijks abonnement hebt, betaal je voor de extra gebruikers. Als je een jaarabonnement hebt, betaal je per maand extra voor de extra gebruikers. Super gemakkelijk en transparant. Geen verborgen zaken.

Welke support en ondersteuning biedt TruQu?

Goede support is voor ons echt een kernwaarde. Wij bieden je verschillende mogelijkheden om je de beste ondersteuning te bieden. In het product zit een widget om met onze vriendelijke collega’s te chatten. Je kunt ons dus alles vragen. We bieden ook e-mail aan als support kanaal en je kunt ons natuurlijk ook bellen.